En förkärlek för snickeri

Att verkligen ha en förkärlek för att göra något. Något som man tycker är hur kul som helst och att ha det som sitt jobb. Om man tycker om att bygga och tycker om hantverk exempelvis och jobbar som snickare så att varje dag är roligt på jobbet. Jag är lite delad i åsikten kring huruvida man faktiskt ska jobba med något som man älskar eller inte. Klart att man ska tycka om sitt jobb och tycker man om att bygga är det klart att snickare på Dahl Andersen Bygg är ett lockande och bra jobb. Men det enda tråkiga med det är att risken finns att intresset svalnar med åren eftersom det inte längre är frivilligt man gör det utan för att det har förvandlats till ett måste.

När vi hade över snickare från Dahl Andersen Bygg för att göra renoveringar hemma hos oss så verkade de trivas bra med sina jobb. Vet dock inte om någon av dem verkligen hade något sånt där brinnande intresse, en riktig passion, för bygg eller om det mest var att de trivas med sina jobb och var duktiga på det de gjorde. Att de tyckte att det var roligt med att bygga.

För det är skillnad på att brinna för någonting och att tycka att det är kul. Tycker du att det är kul med att bygga kanske snickare på Dahl Andersen Bygg är rätt för dig men om du inte älskar det och har en riktig förkärlek för det så kan du fortfarande jobba med det.