Mindre städtjat och mer kärlek

Något av det vanligaste att bråka om tillsammans med sin partner när man bor under samma tak är städningen. Det gäller även för barnfamiljer, ja i stort sett för alla. Känns väldigt löjligt egentligen, men det handlar inte bara om att inte alla städar upp eller plockar undan efter sig utan för att olika personer har olika höga krav på städningen och vilket de trivs med och inte. För att vissa kanske inte har några som helst problem med att det ligger en stor hög med disk på diskbänken medan andra mår dåligt så fort det står en tallrik eller ett använt glas framme på bordet.

För att behålla kärleken mellan sig och slippa bråk, om det faktiskt är ett problem så skulle jag rekommendera att göra som vi har gjort här hemma och det är att faktiskt anlita en städfirma. Det kostar lite och det är något vi skulle kunna göra själva egentligen men det har samtidigt underlättat avsevärt för oss. Det här med att låta de från Örebro T & S göra det åt oss istället har gjort att vi bråkar väldigt mycket mindre. Mindre saker som kan komma i vägen för vår kärlek genom att vi slipper tänka på städningen och på att det är stökigt.

Så om kvällarna kan vi lägga tid på att umgås med varandra, att visa varandra omsorg och kärlek, istället tjatet som vi hade tidigare på att någon av oss måste plocka undan sina saker eller dammsuga eller städa något annat. Så väldigt mycket skönare är det som det är nu faktiskt.