När pojkvännen visar sin kärlek med ett presentkort till en skönhetssalong

När min älskling kommer hem och från ingenstans och ger mig en kyss och säger att han har köpt mig något. Så får jag ett kuvert och inuti ligger det ett presentkort till min favorit skönhetssalong här i Älvsbyn, nämligen Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. Fattar du hur glad jag blev. Han tyckte att jag varit lite stressad och haft en jobbig vecka på jobbet och tyckte därför att jag skulle ta och unna mig en behandling.

Han är inte den som brukar vara mest uppmärksam men ibland så. Undra om det bara råkade falla sig bra med at jag behövde göra om mina fransar eller om han faktiskt hört mig när jag pratat om att jag måste göra om dem. Vet faktiskt inte. Kan ju låtsas att han faktiskt tänkt igenom det noggrant och att det är det som ligger bakom det.

Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering är den skönhetssalong som jag tycker allra bäst om och dit jag brukar gå för att göra mina ögonfransar. Tycker att de är väldigt trevliga där, har bra priser och så blir det riktigt snyggt också. På andra skönhetssalonger som jag har besökt tidigare utanför Älvsbyn så har de känts så stressad och som att de hafsat ihop allting och så sitter man där och känner det som att de håller på och rycker en i ögonen och som att ögonfransarna sen ska lossna när som helst. Men inte på Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering, där är de bara väldigt bra.

Bästa pojkvännen man har!